N'Eats honingmeloen blokjes 2x1kg

Deel dit product via sociale media

Productomschrijving

Bereid je gerechten, taarten en desserts gemakkelijk en snel met deze verse en gebruiksklare halve honingmeloenblokjes van Brabantsche Wal.

Honingmeloenblokjes van Brabantsche Wal

Honingmeloenblokjes zijn gesneden stukjes verse meloen die je direct verwerkt in salades, desserts en hartige gerechten. Geef je specialiteiten een sappige fris-zoete twist met deze witgele gebruiksklare stukjes. Onze honingmeloenblokjes zijn onbewerkt en bevatten geen bewaarmiddelen. Zo weet je zeker dat je een honderd procent eerlijk en natuurlijk product in huis haalt waarmee je snel de lekkerste gerechten maakt.

Voor hartige en zoete gerechten

Voeg de honingmeloenblokjes gemakkelijk toe aan je taarten en fruitsalades en serveer ze bij ijs voor een lekker dessert. Maak met blokjes honingmeloen eens meloenvlaai met mascarpone en verras met een frisse salade van meloen en geitenkaas met gemberdressing. Serveer de stukjes zoete meloen met rauwe ham als klassiek voorgerecht. Een handige oplossing voor bakkerijen, horecabedrijven, traiteurs en andere meloenverwerkers.

Gekoeld en vers geleverd

Je ontvangt de verse honingmeloenblokjes gekoeld en verpakt in een gesealde gastrobak. In een ongeopende verpakking zijn de blokjes tot zeven dagen houdbaar.

Productinformatie

EAN Geen
Merk N’Eats
Productcode 1006718
Land van oorsprong Nederland

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 7 dagen
Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 0 ˚C

Maten en gewichten

Nettogewicht (kg) 1