N'Eats blauwe bessen 2x1kg

Deel dit product via sociale media

Productomschrijving

Bereid de lekkerste taarten, desserts en hartige gerechten gemakkelijk en snel met deze gebruiksklare blauwe bessen van Brabantsche Wal.

Blauwe bessen van Brabantsche Wal

Deze verse blauwe bessen zijn ontdaan van de tros en direct klaar voor gebruik. Verwerk de sappige zoete vruchtjes gemakkelijk in hartige specialiteiten, gebak en desserts. Onze blauwe bessen zijn onbewerkt en bevatten geen bewaarmiddelen. Dit maakt het een honderd procent eerlijk en natuurlijk product waarmee je snel de lekkerste gerechten maakt.

Voor gebak, desserts en pannenkoeken

Voeg de bessen toe aan je zoete specialiteiten zoals pannenkoeken, taarten, cakes en koekjes. Maak met blauwe bessen gemakkelijk heerlijke kruimeltaart, blauwe-bessencheesecake en fruitige blauwe-bessenkoekjes. Verwerk de vruchtjes ook in hartige gerechten zoals een geitenkaassalade en voeg ze toe aan chocolademousse of ijs voor een lekker dessert. Een gemakkelijke en verse oplossing voor bakkerijen, horecabedrijven, traiteurs en andere blauwe-bessenverwerkers.

Gekoeld en vers geleverd

Je ontvangt de verse bessen gekoeld en verpakt in een gesealde gastrobak. In een ongeopende verpakking zijn de bessen tot zeven dagen houdbaar.

Productinformatie

EAN Geen
Merk N’Eats
Productcode 1006497
Land van oorsprong Nederland

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 7 dagen
Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 0 ˚C

Maten en gewichten

Nettogewicht (kg) 1